مهاجرت بیزینسی به آمریکا

مهاجرت بیزینسی به آمریکا

 

مهاجرت بیزینسی به آمریکا E2

 

مهاجرت به امریکا از طریق خرید بیزینس سریع‌ترین روش اخذ ویزای اقامت موقت امریکا و مهاجرت به آمریکا (قابل تبدیل به گیرین کارت پس از ورود به امریکا) می‌باشد که بر اساس ان متقاضیانی که اقدام به سرمایه گذاری ١۵٠ هزار دلاری در آمریکا نمایند اقامت طولانی مدت آمریکا را دریافت می‌کنند.

 

 ویزای مهاجرت به امریکا از طریق خرید بیزینس بسیار سریع بوده و معمولا در مدت زمان حدود ٢ تا ٣ ماه برای متقاضی اصلی، همسر و تمام فرزندان زیر ٢١ سال صادر می‌شود.

 ویزای E-2 به راحتی تا زمانی که متقاضی یک بیزینس در آمریکا داشته باشد برای قابل تمدید می‌باشد.

 پس از ورود به آمریکا از طریق ویزای E-2 متقاضی و تمام همراهان می‌توانند از طریق برنامه‌های EB3 و یا EB5 تقاضای اخذ اقامت دائم و گرین کارت آمریکا را نمایند.

 

شرایط لازم

 

           آمریکا E2 سرمایه گذاری ١٥٠ هزار دلاری در یک بیزنس واجد شرایط این روش مهاجرتی به آمریکا

 

           آمریکا E2 حداقل ارزش اموال و دارائیها ٣٠٠ هزار دلار

 

ویژگیهای بسیار عالی

 

ویژگیهای بسیار عالی مهاجرت به امریکا و اخذ اقامت اقامت موقت طولانی مدت آمریکا E2 (قابل تبدیل به اقامت دائم پس از ورود به امریکا) از طریق خرید بیزنس شامل موارد زیر است:

 

          آمریکا E2 سریعترین روش اخذ ویزای موقت امریکا  (حدود ٢ تا ٣ ماه)   

 

          آمریکا E2  بدون نیاز به مدرک تحصیلی بالا     مهاجرت-E2

 

          آمریکا E2 عدم وجود شرایط سنی   

 

          آمریکا E2 عدم نیاز به مدرک زبان برای مهاجرت به آمریکا

 

          آمریکا E2 قابل تبدیل به اقامت دائم پس از ورود به امریکا

 

          آمریکا E2 هزینه پایین‌تر نسبت به سایر روشهای مهاجرت سرمایه گذاری

 

          آمریکا E2 ارائه ویزا به فرزندان تا ٢١ سال

 

روش اقدام

 

با توجه به شرایط مورد نیاز برای پذیرش از طریق برنامه  E2، پرونده‌های مهاجرتی به امریکا از این طریق اکثرا مورد پذیرش قرار می‌گیرد. مهم‌ترین فاکتور موفقیت در پذیرش پروندهای مهاجرت به امریکا از طریق E2، انجام سرمایه گذاری در یک بیزنس مورد تایید وزارت  مهاجرت آمریکا می‌باشد. سازمان مهاجرتی کانادا اکسپرت با همکاری با معتبرترین موسسات حقوقی خرید و فروش بیزینس در امریکا بهترین بیزنس‌ها برای مهاجرت به آمریکا از طریق E2 را جهت اخذ ویزا در اختیار موکلین خود می‌گذارد.

نظرات کاربران
X
در صورت مشاهده مطالب مغایر با قوانین و شعونات اسلامی از بخش ارتباط با ما گزارش دهید تا سریعا حذف گردد